8013 Micro enkeltpunkts vejecelle til køkkenvægt

Kort beskrivelse:

Accept: OEM/ODM, Handel, Engros, Regionalt Agentur, Drop Shipping

Betaling: T/T, L/C, PayPal

 

Lagerprøve gratis og tilgængelig


Produktdetaljer

Produkt Tags

Funktioner

1. Kapaciteter (kg): 0,5 til 5
2. Materiale: Aluminiumslegering
3. Belastningsretning: Kompression
4. Custom-design service tilgængelig
5. Lavpris vejecelle
6. Overkommelig belastningssensor
7. Anvendelse: Mål vægt

80132

Video

Beskrivelse

Miniature enkeltpunktsvejecelle er en vejecelle designet til at måle vægt eller kraft på en kompakt og præcis måde.Den har typisk et lille fodaftryk og er i stand til at måle belastninger fra nogle få gram til flere kilo.En vejecelle består normalt af et metallegeme med strain gauges monteret på det, som registrerer ændringen i modstanden, når en belastning påføres.Disse strain gauges er forbundet med en forstærker, som konverterer signalet til et målbart output.Miniature enkeltpunktsvejeceller bruges ofte i applikationer som laboratorievægte, medicinsk udstyr og små industrimaskiner, hvor pladsen er begrænset, men der kræves præcise målinger.De bruges også i applikationer, der kræver høj præcision, såsom i den kemiske og farmaceutiske industri, og i forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Lavpris vejecellesensor 8013 er tilgængelig i 0,5 til 5 kg kapacitet med 1,0 mV/V output fra fuld hvedestensbro bundet på aluminiumsstruktur.Miniature vægtsensor 8013 leverer god nøjagtighed med kompakt størrelse, kan belastes i både kompressions- og spændingsretning.Du kan finde en billig vejecelle 8013 ideel til masseproduktionsapplikationer såsom kraftsimulatorer, husholdningsapparater, Arduino-baserede vægtmålingsprojekter og så videre.

Dimensioner

80135

Parametre

Tips

I køkkenvægten er en mikro enkeltpunkts vejecelle en væsentlig komponent, der muliggør præcis og præcis måling af ingredienser eller madvarer.Den er specielt designet til brug i mindre vægte og giver pålidelige vægtaflæsninger i en kompakt og bærbar formfaktor. Mikro-enkeltpunktsvejecellen er strategisk placeret i midten eller under vejeplatformen på mini-køkkenvægten.Når en ingrediens eller genstand placeres på platformen, måler vejecellen kraften, som vægten udøver, og konverterer den til et elektrisk signal. Dette elektriske signal behandles derefter af vægtens kredsløb og vises på vægtens skærm, hvilket giver en præcis vægt. måling til brugeren.Brugen af ​​enmini vejecellesikrer, at selv de mindste trin i vægt opfanges nøjagtigt, hvilket giver mulighed for omhyggelig portionskontrol og nøjagtig opskriftsreplikering. Anvendelsen af ​​en mikro-enkeltpunktsvejecelle i en mini køkkenvægt giver flere fordele.

For det første giver den enestående følsomhed og lydhørhed, og leverer nøjagtige resultater for selv de mindste mængder ingredienser.Dette er især vigtigt i bagnings- og madlavningsapplikationer, der kræver præcise målinger af krydderier, smagsstoffer eller tilsætningsstoffer. For det andet bidrager mikrovejecellen til den samlede kompakthed og bærbarhed af mini køkkenvægten.Den er designet til at være let og pladsbesparende, hvilket gør den ideel til små køkkener eller til dem, der har brug for en bærbar vægt til kulinariske aktiviteter både derhjemme og under rejsen.

Desuden sikrer mikrovejecellen fremragende nøjagtighed og pålidelighed.Den er konstrueret til at modstå den gentagne belastning ved vejning af genstande, og tilbyder langsigtet ydeevne og minimalt behov for rekalibrering.Denne pålidelighed sikrer ensartede målinger og øger brugernes tillid til skalaen. Endelig er mikro-enkeltpunktsvejecellen alsidig og kompatibel med en lang række ingredienser og fødevarer.Den kan effektivt måle små, sarte ingredienser som urter og krydderier, samt lidt større mængder som frugt eller væske.Denne alsidighed gør det muligt for brugerne at veje forskellige ingredienser nøjagtigt til en række opskrifter og tilberedningsteknikker.

Samlet set giver anvendelsen af ​​en mikro-enkeltpunktsvejecelle i en mini køkkenvægt mulighed for præcis og præcis måling af ingredienser, hvilket forbedrer portionskontrol og opskriftsreplikering.Dens følsomhed, kompakthed, pålidelighed og alsidighed gør den til en uundværlig komponent til præcise kulinariske målinger i små køkkenmiljøer.


  • Tidligere:
  • Næste:

  • Skriv din besked her og send den til os